Bannertävling

Tävlan om att göra den snyggaste bannern till min webbplats är nu avgjord och en vinnare utsedd! Vinnaren blev Ylva 1 eftersom hon på ett stilsäkert sätt lyckats snappa upp min smak och med sin söta grafik gett oss en försmak av våren. Stort GRATTIS Ylva! Ett paket (som än så länge är hemligt) kommer med posten.

Vinnande bidrag:

Hennes banner kommer passa bra in på min sida och förhoppningsvis tycker ni alla att den är så snygg att ni vill lägga den på era sidor som en länk till mig. Högerklicka i så fall på bannern ovan och spara ner den, jag vill inte ha några direktlänkar eftersom det är risk att jag byter namn på den. Om ni länkar till mig så får ni gärna säga till så lägger jag naturligtvis upp en länk tillbaka.

Tävlingen var inte lätt att dömma eftersom det var flera bidrag som jag tyckte mycket om. Tusen tack till er alla! Ett särkillt hedersomnämnande går till Tette som med sitt andra bidrag lyckades få mitt leende att se ut som värsta filmstjärnesmilet. ;-)

 

Alla bidrag

Dessa fina bidrag har jag fått in. Besök gärna deltagarnas hemsidor genom att klicka på deras namn.

Från Emma:
Från Tette:     
Från Cecilia:
Från Ylva 1:
Från Ylva 2:     
Från Åsa:  

 

Tävlingen

Tävla om att göra en snygg banner till min webbplats! Alla förslag kommer att publiceras här och sedan kommer jag enhäldigt utse en vinnare (förutsatt att jag får in minst tre förslag). Vinnaren kommer få ett litet pris med posten men framför allt ära och berömmelse. :-)

För dig som inte vet vad jag menar med en banner så är det typ som en logo som jag kan använda på min webbplats eller som andra kan använda då de länkar till mig. Exempel på hur en bannern skulle kunna se ut ser du längst ner på sidan.


Reglerna

Bilden ska vara 88*31 pixlar och i något av de vanliga bildformaten (tex. GIF).

Om du vinner och vill ha en litet pris så behöver jag en (svensk) adress till dig, men den kan du meddela senare. Om jag inte får någon adress av dig inom en rimlig tid efter det att jag tillkännagett vinnaren kommer priset frysa inne.

Om du har en egen webbplats så ange gärna adressen dit så att jag kan länka till dig. Så länge jag använder din banner någonstans på min webbplats kommer givetvis en länk till dig finnas antingen här eller på länksidan.

Bilden ska skickas till mig med e-post senast 14/2!


Lycka till!