Jag

Jag heter Malin Mårtensson (född Eliasson) och älskar kaviar, The Sims 2, solsemester, min soffa, Coca Cola light, choklad, pocketböcker, stämplar, Malmö, min bästis, allt som är lila, min familj, pyssel, diskmaskiner, sovmornar och min nyblivna man. Inte nödvändigtvis i den ordningen. Jag är 30 år och uppväxt i Osby i norra Skåne. Mitt mellannamn är Erika varav adressen till denna webbplats.

Sedan augusti jobbar jag som konsult på Cybercom (Varchar) i Lund, där jag trivs kanonbra. Under hösten har jag arbetat med ett vaccinationregister (Svevac) och en rekryteringssite (Findersfee), båda utvecklade i .NET C#. Innan Cybercom var jag anställd av Lunds Universitet och satt på sjukhuset (UMAS) i Malmö som IT-ingenjör under fem år. Innan dess pluggade jag till civilingenjör på LTH.

På kvällarna sitter jag ofta vid datorn eller pysselbordet för att göra kort. Periodvis läser jag mycket böcker och ca 1 gg/månad träffar jag kompisarna i bokklubben och diskuterar böcker vi läst. En del pysselträffar blir det förstås också.

Min första hemsida gjorde jag sommaren 1997 under handledning av min käre bror och sedan dess har det blivit många varianter. Den här gången har jag funderat mer på varför jag egentligen har en webbplats. I första hand för att det är kul att koda HTML. Ja, jag erkänner, jag är en datornörd. :-) Sen vill jag också förmedla det jag tycker och tänker till omvärlden på något sätt. Jag tycker Internet är ett bra medel för att göra det på en opretentiöst sätt. Sist men inte minst är det ett sätt för vänner och bekanta att hålla koll på vad som händer i mitt liv (som tex. vad jag önskar mig i julklapp).
 
 
Just nu:

Min blogg är klar! blogg.malinerika.se

Behöver du ett kort till en födelsedag eller bara för att pigga upp någon? Köp kort av mig och min kompis Emma på
handgjordakort.se!Senast uppdaterad:
2009-01-20